Numarul mesajelor : 224 Data de inscriere : 21/04/2008
Subiect: --== Gimp==-- Lun Iun 02, 2008 8:07 pm
Eu as zice ca Gimp doboara Photosop din urmatoarele cauze :
Sa va lamuresc :
Gimp e un program de manipulare al imaginilor ca si photoshop poate cu mai multe optiuni si gratis , are integrat revolutionarul Script-Fu care ofera multe optiuni pre-made . Prima data a fost dezvoltat pe Linux si apoi pe Windows apoi pe Mac fiind Open Source , eu zic ca e cel mai bun soft de editare de imagini comparand pretul(gratis)/optiunile(multe)/buguri(f.putine)/usurinta de lucru(asa si asa) si cerintele minime . Chiar daca interfata e ceva mai amarata este un avantaj urias fiindca puteti sa va deschideti mai multe windowuri fara sa va deranjeze prea mult .
Avantaje : -Interfata Gimp este complicata pentru un incepator dar va puteti descurca zic eu citind cateva tutoriale sau carti despre gimp ... -Are mai multe optiuni de animatie denumit GAP (daca cititi tutoriale o sa va dati seama ce este) -Este compatibil cu brushurile de la photoshop si se poate adapta foarte usor . -Este Gratis -Este Open Source -Se gasesc multe tutoriale pe net si multe altele .......
E foarte bun pentru bannere , layouturi , logouri , butoane, wallpapapere , semnaturi , etc...
As vrea sa promovam gimp pentru ca este un soft de editare grozav , poate il postati si pe forumurile/siteurile voastre ca sa fie folosit de cat mai multi ...